به گزارش ایسکانیوز؛ «هدایت تحصیلی»، مثنوی هفتاد من کاغذی است که این روزها همزاد و همنشین هزاران شرکت کننده در کنکور سراسری و والدین آنها شده است اما عدم توجه لازم به علاقههای آن ها و نگاه سلیقهای و تحکمآمیز در انتخاب رشته، باعث سردرگمی آنها شده است.
دغدغه والدین برای انتخاب رشته تحصیلی متناسب با معدل و سلیقه دانش آموزان از یک سو و تمهیدات وزارت آموزش و پرورش برای برقراری توازن در رشته ها مساله ای است که این روزها فکر خانواده ها و اولیا مدارس را به خود مشغول کرده است.
آنها که در دبیرستان معدل بالاتری دارند با فکر پوشیدن لباس سفید دکتری و گذاشتن کلاه ایمنی مهندسی، جذب رشته های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک میشوند، آنها هم که انتخابی جز علوم انسانی در رشته های نظری برایشان باقی نمی ماند عزمشان را برای وکیل شدن جزم میکنند. از رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش هم در این سالها آنطور که باید و شاید استقبال نشده و همچنان رشته های نظری بیشترین حجم داوطلبان کنکور را دارند.
در گزارش قبلی که در اینجا می توانید مشاهده کنید، رشته های پرطرفدار مهندسی را بررسی کردیم. حالا در این گزارش می خواهیم پرطرفدارترین و پرکاربردین ترین رشته های پزشکی را مورد بررسی قرار دهیم.
ادامه مطلب
درباره این سایت